Siirry suoraan sisältöön

Testaus ja arviointi

Tästä osiosta löydät tietoa Selkeästi meille -arvioinneista. Hanke arvioi kognitiivista saavutettavuutta ja myöntää Selkeästi meille -tunnusta arviointeihin osallistuville verkkopalveluille. Tässä osiossa voit myös lukea arviointikriteeristön kehitystyöstä ja siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon käyttäjätestauksissa, kun testaajalla on jokin kognitiivinen haaste.

Selkeästi meille -hanke arvioi erilaisia verkkopalveluja. Arvioinnissa käytetään hankkeessa kehitettyä kognitiivisen saavutettavuuden arviointikriteeristöä. Mukaan maksuttomaan arviointiin voivat hakea kaikenlaiset organisaatiot, kuten yhdistykset, yritykset ja julkiset toimijat.

Hanke myöntää Selkeästi meille -tunnusta arviointiin osallistuneille tahoille, jotka haluavat kehittää oman verkkopalvelunsa kognitiivista saavutettavuutta.

Selkeästi meille -hankkeen arviointiin hakeneet ovat valittu ja haku arviointiin on päättynyt. Hanke on arvioinut 15 erilaista verkkopalvelua vuoden 2022 loppuun mennessä. Hankkeen arviointeihin haki yli eri 80 organisaatiota. Kiitos, että näin moni organisaatio haluaa edistää verkkopalvelunsa kognitiivista saavutettavuutta.

Hankkeen arvioimia verkkopalveluja

Onko kysyttävää arvioinneista? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös