Siirry suoraan sisältöön

Saavutettavuus­seloste

Tämä on selkeästimeille.fi -verkkopalvelun saavutettavuusseloste. Se on laadittu 14.1.2022. Saavutettavuusseloste on päivitetty 15.2.2023.

Selkeästimeille.fi -verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Sivustolle on tehty saavutettavuusarviointi joulukuussa 2021. Arvioinnin on tehnyt Kehitysvammaliiton Papunetin saavutettavuusasiantuntija. Sivuston saavutettavuutta kehitetään jatkuvasti palautteiden ja testausten perusteella.

Selkeästimeille.fi -verkkopalvelun saavutettavuus

Anna palautetta

Jos huomaat puutteita Selkeästimeille.fi -verkkopalvelussa anna siitä meille palautetta.

Kirjoita palaute lomakkeeseen

Lähetä sähköpostia satu.timperi@kvtuki57.fi

Soita hankepäällikkö Satu Timperille numeroon 044 901 3213.

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos olet laittanut meille saavutettavuuspalautetta, mutta et ole tyytyväinen vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän aikana, voit antaa palautetta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, miten palautetta annetaan ja miten se käsitellään.

Lue selkokieliset ohjeet Aluehallintoviraston sivulta siitä, miten voit antaa palautetta. Linkki vie pois tästä verkkopalvelusta.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Keräämme sivustosta palautetta. Palautteen ja käyttäjäkokemusten avulla kehitämme sivuston saavutettavuutta. Sivustoa kehitetään ja testataan erilaisilla käyttäjillä säännöllisesti vuoden 2023 loppuun asti.

Takaisin ylös