Siirry suoraan sisältöön

Autismiliitolle myönnettiin Selkeästi meille -tunnus

  • Arvioinnit
  • Julkaistu: 18.10.2021
Autismiliiton logo.

Selkeästi meille -hanke arvioi Autismiliiton Askel aikuisuuteen -hankkeen verkkosivuston elo-syyskuussa 2021. Sivusto on suunnattu autismikirjon nuorille, heidän läheisilleen ja ammattilaisille. Kohderyhmän tarpeet on otettu huomioon jo sivuttelun suunnitteluvaiheessa, mikä näkyi mm. selkeässä ja rauhallisessa ulkoasussa, sekä käyttäjää ohjaavassa värikoodauksessa, jotka tekevät sivuston käyttämisestä sujuvaa kaikille netinkäyttäjille. Kehittämisehdotuksina arvioinnissa nostettiin esiin muun muassa linkkien selkeyttä, sekä hakukoneen toimivuutta. Selkeästi meille on myöntänyt Askel aikuisuuteen -sivustolle Selkeästi meille -tunnuksen osoituksena kognitiivisen saavutettavuuden huomioimisesta!

Palautteessaan Askel aikuisuuteen hankkeesta todettiin, että arviointiprosessi oli sujuva, hyödyllinen ja selkeä. Myös ulkopuolisen tahon toteuttama saavutettavuusarviointi todettiin todella tärkeäksi.

Ymmärryksemme kognitiivisesta saavutettavuudesta syveni ja lisäksi saimme uutta tietoa myös tekniseen saavutettavuuteen liittyen. -Askel aikuisuuteen -hankkeen palautteesta.

Kiitos Autismiliitto ja Askel aikuisuuteen -projekti työstänne kognitiivisen saavutettavuuden edistämiseksi!

 

Lue myös nämä

Takaisin ylös