Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: Selkeästi meille kaikille! – Miten voit huomioida pienillä muutoksilla ja teoilla kognitiivista saavutettavuutta?

  • Tiedotteet
  • Julkaistu: 24.8.2023
Henkilö pitää vartalonsa edessä kannettavaa tietokonetta, jonka näytöllä on Koodia Suomesta -logo.

Koodia Suomesta -yhdistys järjestää keskiviikkona 13.9. kello 15-16 webinaarin, jossa Selkeästi meille -hanke kertoo kognitiivisesta saavutettavuudesta. Kognitiivisesti saavutettava verkkopalvelu on helppo käyttää ja ymmärtää, jolloin sitä voivat käyttää erilaiset ihmiset. Maksuton webinaari on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Webinaaria pääsee kuuntelemaan Zoom-ohjelmalla.

Webinaarissa Selkeästi meille -hanke esittää tietoa ja konkreettisia vinkkejä, miten jokainen voi huomioida kognitiivista saavutettavuutta tarvitsevat käyttäjät paremmin erilaisten verkkopalveluiden suunnittelussa. Hanke kertoo kokemuksia ja havaintoja konkreettisten esimerkkien avulla ja antaa vinkkejä tuetun käyttäjätestausten järjestämiseen.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen tapahtuu Eventbrite-sivuston kautta. Ilmoittautumislomakkeessa osa tekstistä on englannin kielistä. Ilmoittautumisohjeet:

  1. Klikkaan alla olevaa Ilmoittaudu webinaarin -linkkiä.
  2. Lisää osallistujien määrä sivun oikeassa laidassa olevaan Ilmoittautuminen laatikossa.
  3. Paina sen jälkeen oranssia painiketta, jossa lukee ”reserve the spot”.
  4. Täytä lomake. Täytä järjestyksessä: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite ja anna sähköpostiosoite uudelleen.
  5. Jos osallistujia on vain yksi, Ticket 1, ilmoittautuminen -otsikon alla on kohta, johon laitetaan täppä ”same as contact information”. Lomake pyytää sinua vielä antamaan yrityksen tai taustaorganisaation, jonka edustajana osallistut tilaisuuteen.
  6. Jos osallistujia on useampia, täytä muiden osallistujien tiedot samalla tavalla.
  7. Paina lopuksi Register-painikketta.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Lue myös nämä

Takaisin ylös