Siirry suoraan sisältöön

Selkeästi meille -hankkeen loppuwebinaari

  • Tiedotteet
  • Julkaistu: 1.11.2023
Henkilö osoittaa sormella värikäs paita ja lippahattu päässä. Teksti Selkeästi meille -hankkeen loppuwebinaari. Laita kalenteriin ylös 5.12.2023 kello 10-12.

Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Kehitysvammaliiton yhteinen valtakunnallinen Selkeästi meille -hanke on kehittänyt työkaluja ja toimintamalleja digipalvelujen helppokäyttöisyyden ja ymmärrettävyyden parantamiseksi. Hankkeen loppuwebinaari kokoaa yhteen neljän vuoden aikana kerätyn tiedon ja tarjoaa sen kaikkien saataville. Tule kuuntelemaan, miten yhteistyössä eri toimijoiden kanssa on edistetty ja parannettu digipalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.

Webinaarin ajankohta

  • Aika: tiistai 5.12. kello 10–12
  • Paikka: verkossa, Teams-alustalla
  • Osallistumislinkki: Linkki webinaariin  (Linkki siirtää sinut Teams-kokoukseen. Voit valita liitytkö selaimella vai sovelluksella.)

Mitä webinaari tarjoaa

  • Opit, mitä ovat kognitiivisen saavutettavuuden ohjeet ja arviointikriteeristö, sekä miten niiden avulla arvioidaan ja parannetaan verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä.
  • Saat käyttöösi myös toimintamallit, joiden avulla voit järjestää tuetun käyttäjätestauksen tai saavutettavuuden iskuryhmän.
  • Mitä kuntien, hyvinvointialueiden ja viranomaisten kanssa järjestetyissä yhteiskehittämistyöpajoissa on opittu verkkopalveluiden ymmärrettävyydestä.
  • Miten yhteiskehittämällä luodaan entistäkin parempia verkkopalveluita.

Webinaarin puhujat

Tilaisuudessa on puhumassa Selkeästi meille -hankkeen työntekijät sekä kokemusasiantuntijat. Tilaisuuden alustavat Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnanjohtaja Nina Korventaival ja Kehitysvammaliiton saavutettavuusyksikön johtaja Sami Älli. Sisältö tarkentuu tälle sivulle.

Linkki webinaariin

Webinaari toteutetaan Teams-alustalla ja voit liittyä joko alla olevalla linkillä tai kokoustunnuksella.
Linkki webinaariin  (Linkki siirtää sinut Teams-kokoukseen. Voit valita liitytkö selaimella vai sovelluksella.)

Voit myös liittyä kokoustunnuksella:
Kokoustunnus: 329 068 508 503
Tunnuskoodi: eEYHKb
Liity kokoustunnuksella tämän linkin kautta (linkki vie osoitteeseen www.microsoft.com. Ota tunnus talteen ennen klikkaamista.)

Kysy lisää webinaarista

Lue myös nämä

Takaisin ylös