Siirry suoraan sisältöön

Selkeästi meille -hanke jatkaa vuonna 2023

  • Tiedotteet
  • Julkaistu: 7.12.2022
Saavutetavaa viestintää kaikille -slogan.

Selkeästi meille -hanke sai uutisia rahoittajaltamme STEA:lta eli sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta. Saimme alustavan rahoituspäätöksen hankkeen jatkovuodesta. Sosiaali- ja terveysministeriö tekee lopullisen päätöksen myönnettävistä avustuksista tammi-helmikuussa 2023.

Jatkovuoden aikana jaamme ja levitämme vielä tehokkaammin kognitiivisen saavutettavuuden sanomaa organisaatioille. Vuoden aikana saavutettavuuden iskuryhmät tekevät saavutettavuusiskuja heille tärkeisiin sähköisiin palveluihin. Lisäksi teemme vaikuttamistyötä ja levitämme tietoa kognitiivisesta saavutettavuudesta ja kokemusasiantuntijuuden merkityksestä arviointiprosessissa myös päättäjille ja viranomaisille.

Tuhannesti kiitos STEA! Suuri kiitos kuuluu rahoittajan lisäksi myös hankkeen yhteistyökumppaneille, toimintaan osallistuneille, organisaatioille, jotka haluavat tehdä kaikille ymmärrettäviä ja selkeitä verkkopalveluita. Yhdessä olemme enemmän!

Tiedotamme lisää Selkeästimeille.fi-sivulla ja somessa, joten pysy kuulolla. Näillä uutisilla kohti tulevaa vuotta 2023!

Lue myös nämä

Takaisin ylös