Siirry suoraan sisältöön

Koulutus järjestöille: Helpot ja havainnollistavat vinkit selkeämpään verkkoviestintään

  • Tiedotteet
  • Julkaistu: 27.10.2022
Mies megafoni kädessä.

Huomioiko järjestösi viestinnässään kognitiivisen saavutettavuuden eli selkeyden ja ymmärrettävyyden? Mitä selkeä ja ymmärrettävä viestintä on käytännössä? Tule mukaan Selkeästi meille -hankkeen maksuttomaan verkkokoulutukseen, niin tiedät. Koulutus järjestetään Teamsissa 29.11. kello 10-11. Koulutus tallennetaan.

Pienetkin asiat vaikuttavat

Jokainen järjestö voi tehdä nettisivuistaan ja sosiaalisen median kanavistaan käyttäjilleen helpomman käyttää ja ymmärtää eli kognitiivisesti saavutettavan. Riittää, että haluat kiinnittää huomiota yksinkertaisiin asioihin, esimerkiksi millaista tekstiä tuotat ja miten sijoitat tiedon sivustollesi.

”Nettimaailman pitää olla helppo kaikille, jotta kaikki voivat osallistua yhteiskuntaan, eikä ketään harmittaisi.” – Tätä mieltä on hankkeen kokemusasiantuntija ja saavutettavuustestaaja Heikki Oksanen. Koulutuksessa kuulet, miten ja miksi nämä vinkit auttavat häntä ja samalla meitä kaikkia käyttämään nettiä helpommin.

Saat tietoa, miten voit testata palveluasi käyttäjillä

Nettisivujen kognitiivista saavutettavuutta on tärkeää testata käyttäjillä. Saat koulutuksesta vinkkejä siihen, miten voit järjestää käyttäjätestauksen sekä, mitä asioita huomioida, kun uudistaa tai hankkii uudet nettisivut.

Ilmoittaudu mukaan

Koulutus on suunnattu erityisesti järjestöille. Koulutukseen voi osallistua myös muut kognitiivisesta saavutettavuudesta ja sen edistämisestä kiinnostuneet.

Kysy lisätietoa koulutuksesta

Lue myös nämä

Takaisin ylös