Siirry suoraan sisältöön

Haku iskuryhmään

Tällä sivulta saat tietoa, miten Me Itse -ryhmät voivat hakea mukaan iskuryhmään. Haemme mukaan uusia Me Itse -ryhmiä vuoteen 2022 asti.

Selkeästi meille -hankkeen saavutettavuuden iskuryhmät ovat tärkeää vaikuttamistoimintaa! Saavutettavuuden iskuryhmissä vaikutetaan siihen, että nettisivuista tulee helpompia käyttää ja ymmärtää. Ryhmät ovat jo vaikuttaneet esimerkiksi pankin, kirjaston ja sairaalan sivuihin. Iskuryhmät vaikuttavat siihen, että muidenkin ihmisten on helpompi käyttää nettiä. Me Itse -ryhmä, tulkaa mukaan vaikuttamaan!

Saavutettavuuden iskuryhmien kokoontumiset ja hakeminen

Iskuryhmät kokoontuvat 6–8 kertaa. Iskuryhmän työpajat järjestetään niin, että ensimmäinen ja viimeinen työpajakerta on paikan päällä ja muut kokoontumiset ovat verkossa. Työpajojen ajankohdat ovat sovittavissa. Voitte valita aloitusajankohdan joko marras- tai joulukuulle. Tavoitteena on, että työpajoja järjestetään 1-4 kertaa kuukaudessa. Osallistujilta toivomme kokemusta netin käytöstä ja kiinnostusta vaikuttaa siihen, että nettiä on helpompi käyttää.

Nyt haemme Me Itse -ryhmiä loppusyksyksylle 2021

Syksyllä 2021 iskuryhmiä järjestetään kahdelle Me Itse -ryhmälle. Toinen ryhmä on vielä valitsematta. Osallistujilta toivomme kokemusta netin käytöstä ja kiinnostusta vaikuttaa siihen, että nettiä on helpompi käyttää. Lisäksi toivomme, että taustatukihenkilö osallistuu iskuryhmän toimintaan.

Täytä hakemus 29.10. mennessä. Ilmoitamme mukaan valitulle ryhmälle viimeistään 5.11. mennessä.

Taustatuen rooli iskuryhmän toiminnassa

Taustatukihenkilön rooli on tärkeä iskuryhmän toiminnassa. Iskuryhmä oppii uuden tavan vaikuttaa nettisivuihin ja toivomuksena on, että ryhmä jatkaisi nettisivuihin vaikuttamista myös iskuryhmän jälkeenkin. Taustatukihenkilö pitää yhteyttä ryhmäläisiin ja hankkeen työntekijöihin. Lisäksi hän täyttää kyselyn ryhmän aiemmasta vaikuttamisesta sekä loppukyselyn iskuryhmän päätyttyä.

Hankkeen järjestämien iskuryhmien taustatukihenkilöt ovat pääsääntöisesti Me Itse -ryhmien taustatukihenkilöitä ja Ammattiopisto Liven TELMA- ja VALMA- opettajia tai ohjaajia.

Kysy lisää iskuryhmään hakemisesta

Takaisin ylös